Recept Panna cotta

Detail receptu na jídlo Panna cotta. Podrobný popis jak uvařit tento pokrm. Recept obsahuje podrobný seznam ingrediencí.

Panna cotta

Publikováno:   Nahraj fotku a vyhraj!

3

Krémový italský dezert Panna cotta je výtečný.

V kastrolu, na mírném ohni rozpustíme želatinu v mléce, pak vaříme.

Do dalšího rendlíku nalijeme smetanu.

Otevřete vanilkový lusk, oškrábejte ho zevnitř a smíchejte s cukrem. Přidejte do rendlíku se smetanou a za stáleho míchaní přiveďte k varu.

Když jste přivedli smetanu k varu stáhněte teplotu, a vařte dokud krém nebude houstnout.

Přidejte želatinu s mlékem a znovu zamíchejte. Už nevařte!

Nalijte do připravených forem, a vložte do chladničky na nejméně 3 hodiny.

Nandejte na talíř, ozdobte oveocem a snítkou máty.

Dobrou chuť!

Krémový italský dezert Panna cotta je výtečný. V kastrolu, na mírném ohni rozpustíme želatinu v mléce, pak vaříme. Do dalšího rendlíku nalijeme smetanu. Otevřete vanilkový lusk, oškrábejte h...

Sdílejte článek:

  • Doba vaření: 40 min
  • Počet porcí 4

Recenze a hodnocení receptu Panna cotta


Napište vaší recenzi nebo komentář


Tento recept ještě nebyl okomentován
Recept Panna cotta

Ingredience receptu Panna cotta

500 ml smetany ke šlehání
100 ml mléka
2 plátky želatiny
200 g cukru
1 ks vanilkového lusku
máte
ovoce na ozdobu

Recepty, které vás budou zajímat

Kategorie receptů Moučníky
Hledat podobné recepty jako Panna cotta

Podobné recepty jako Panna cotta


×

Nahrání fotografie jídla

Zaregistrujte se a nahrajte fotky jídel a vyhrajte v měsíčních soutěžích.
Přihlásit se přes sociální sítě

×

Váš recept je nyní uložen!

Zaregistrujte se, aby jste se k uloženým receptům později dostal/a.
Přihlásit se přes sociální sítě


Podmínky použití | Ochrana os.údajů