Sdílet:

Paprikový kečup recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření45 minPočet porcí4 porce

Paprikový kečup se hodí ke všem grilovaným masům. Je lehce pikantní a jeho příprava je tak snadná.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 4 červené papriky
  • 3 rajčata
  • 2 stroužky česneku
  • 1 lžíce cukru
  • 100 ml vody
  • mletý černý pepř
  • mořská sůl
  • olivový olej


Způsob přípravy

Ve vyšší pánvi na rozpáleném oleji osmahneme nadrobno nakrájenou cibulku až zesklovatí. Pak přidáme na proužky nakrájené papriky a dvě až tři minuty je za stálého míchání smažíme.

Nyní do pánve přidáme na kostičky nakrájená rajčata, utřený česnek, cukr, špetku soli a pepře. Vše důkladně promícháme, podlijeme vodou a dusíme asi půl hodiny.

Hotový paprikový kečup nakonec ještě podle chuti osolíme a opepříme.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Paprikový kečup recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Paprikový kečup.
Nebo hledejte podobné podle části názvu paprikový kečup .
Hledat podobné recepty na internetu jako Paprikový kečup

Kde najít informace



×