Recept Paštika z kuřecích jater

Detail receptu na jídlo Paštika z kuřecích jater. Podrobný popis jak uvařit tento pokrm. Recept obsahuje podrobný seznam ingrediencí.

Paštika z kuřecích jater

Publikováno:   Nahraj fotku a vyhraj!

3

Paštika z kuřecích jater je skvělá na čerstvém pečivu k snídani i ke svačině. Připravíme si ji jednoduše sami doma.

Paštika z kuřecích jater je skvělá na čerstvém pečivu k snídani i ke svačině. Připravíme si ji jednoduše sami doma....

Na 20 g másla krátce osmahneme nadrobno nakrájenou cibulku s utřeným česnekem. Asi po třech minutách přidáme dobře očištěná a odblaněná játra, nakrájená na menší kousky. Vše zalijeme koňakem a krátce povaříme.

Vychladlou směs nyní společně se smetanou, tuhým máslem nakrájeným na kousky, solí a pepřem rozmixujeme na hladkou kaši.

Hotovou paštiku ještě propasírujeme přes sítko, nalijeme ji do sklenice a povch zalijeme přepuštěným máslem. Sklenici s paštikou necháme vychladit v ledničce několik hodin.

Sdílejte článek:

  • Doba vaření: 45 min
  • Počet porcí 8

Recenze a hodnocení receptu Paštika z kuřecích jater


Napište vaší recenzi nebo komentář


Tento recept ještě nebyl okomentován
Recept Paštika z kuřecích jater

Ingredience receptu Paštika z kuřecích jater

300 g kuřecích jatýrek
1 menší cibule
3 stroužky česneku
špetka soli
špetka mletého černého pepře
150 g tuhého másla
70 g přepuštěného másla
60 ml koňaku
60 ml sladké smetany

Recepty, které vás budou zajímat

Kategorie receptů Pomazánky
Hledat podobné recepty jako Paštika z kuřecích jater

Podobné recepty jako Paštika z kuřecích jater


Naši partneři

×

Nahrání fotografie jídla

Zaregistrujte se a nahrajte fotky jídel a vyhrajte v měsíčních soutěžích.
Přihlásit se přes sociální sítě

×

Váš recept je nyní uložen!

Zaregistrujte se, aby jste se k uloženým receptům později dostal/a.
Přihlásit se přes sociální sítě


Podmínky použití | Ochrana os.údajů