recepty

Pavézky


Pavézky mohou být výbornou přílohou například k dušené zelenině. Také se výborně hodí jako příloha k pečeným masům. Foto: Facebook.com..
(celý recept)

Pavézky mohou být výbornou přílohou například k dušené zelenině. Také se výborně hodí jako příloha k pečeným masům. Foto: Facebook.com...

Ingredience receptu

  • 10 plátků bílé veky
  • mléko
  • vejce
  • strouhanka
  • sůl
  • rostlinný olej na smažení

Způsob přípravy

Mléko trochu osolíme. Plátky veky na chvíli ponoříme do slaného mléka, pak do rozšlehaného vejce a nakonec je obalíme ve strouhance.

Na pánvi rozpálíme olej a obalené plátky veky na něm z obou stran osmažíme dorůžova.

Podáváme teplé i studené jako přílohu.


  • Kuchař: HanaRohlenová
  • Publikováno:

Kategorie: Přílohy

Sdílejte recept s přáteli!

Přidat komentář


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Pavézky.
Hledat podobné recepty na internetu jako Pavézky

Naši partneři