Pečená keříková rajčata s ančovičkami jsou lahůdkou a jako příloha k masu nemají chybu. Můžete je podávat také jako lehký a chutný předkrm. (celý recept)
Pečená keříková rajčata s ančovičkami jsou lahůdkou a jako příloha k masu nemají chybu. Můžete je podávat také jako lehký a chutný předkrm.
Nejprve troubu předehřejeme na 180 stupňů. Na plech naskl...
Pečená keříková rajčata s ančovičkami jsou lahůdkou a jako příloha k masu nemají chybu. Můžete je podávat také jako lehký a chutný předkrm.
Nejprve troubu předehřejeme na 180 stupňů. Na plech naskládáme omytá rajčata a potřeme je olejem. okořeníme je trochou soli, pepře a pokapeme citronovou šťávou.
Plech vložíme do předehřáté trouby a okořeněná rajčata pečeme 20 až 25 minut, až jsou upečená a prasknou,
Vyndáme plech z trouby a rajčata necháme 5 minut chladnout. Na talíři je obložíme ančovičkami, posypeme špetkou červené papriky a citronové kůry a je-li třeba, přisolíme.