Recept Pečený losos s parmezánem

Detail receptu na jídlo Pečený losos s parmezánem. Podrobný popis jak uvařit tento pokrm. Recept obsahuje podrobný seznam ingrediencí.

Pečený losos s parmezánem

Publikováno:   Nahraj fotku a vyhraj!

3

Pečený losos s parmezánem je pochoutka, které nikdo, kdo má rád ryby, neodolá. Kombinace pečené ryby se strouhaným pikantním sýrem je jedinečná.

Troubu předem předehřejeme na 200 stupňů. Připravíme si pekáč a vyložíme ho pečícím papírem.

V malé misce smícháme lžíci oleje, utřený česnek, nasekanou petrželku, strouhanku a parmezán. Lososa položíme na pečící papír do pekáče a potřeme ho po celém povrchu olejem. Pak ho osolíme a okořeníme mletým pepřem.

Nyní sýrovou směsí z misky posypeme celou rybu a obložíme ji plátky citronu. V předehřáté troubě pečeme takto připraveného lososa asi 10 minut, až začne hnědnout.

Nakonec před podáváním můžeme ještě lososa pokapat trochou citronové šťávy. Podáváme s vařenými nebo pečenými brambory a s čerstvou zeleninou.

Pečený losos s parmezánem je pochoutka, které nikdo, kdo má rád ryby, neodolá. Kombinace pečené ryby se strouhaným pikantním sýrem je jedinečná. Troubu předem předehřejeme na 200 stupňů. Připravím...

Sdílejte článek:

  • Doba vaření: 45 min
  • Počet porcí 4

Recenze a hodnocení receptu Pečený losos s parmezánem


Napište vaší recenzi nebo komentář


Tento recept ještě nebyl okomentován
Recept Pečený losos s  parmezánem

Ingredience receptu Pečený losos s parmezánem

800 g čerstvého lososa
1/4 hrnku strouhaného parmezánu
1 citron
2 stroužky česneku
1/4 hrnku Panko strouhanky
mletý černý pepř
sůl
nasekaná zelená petrželka
extra panenský olivový olej

Recepty, které vás budou zajímat

Kategorie receptů Rybí maso
Hledat podobné recepty jako Pečený losos s parmezánem

Podobné recepty jako Pečený losos s parmezánem


Naši partneři

×

Nahrání fotografie jídla

Zaregistrujte se a nahrajte fotky jídel a vyhrajte v měsíčních soutěžích.
Přihlásit se přes sociální sítě

×

Váš recept je nyní uložen!

Zaregistrujte se, aby jste se k uloženým receptům později dostal/a.
Přihlásit se přes sociální sítě


Podmínky použití | Ochrana os.údajů