Nabídka
Přidej
recepty

Pečená vepřová krkovička vcelku


Pečená vepřová krkovička vcelku je šťavnatá a upečené maso je báječně měkké. Doplnit ji můžete třeba klasicky zelím a knedlíky ale třeba i vařenými bramborami politými vypečenou šťávou. To bude také velká lahůdka.
(celý recept)

Pečená vepřová krkovička vcelku je šťavnatá a upečené maso je báječně měkké. Doplnit ji můžete třeba klasicky zelím a knedlíky ale třeba i vařenými bramborami politými vypečenou šťávou. To bude také...

Ingredience receptu

  • 1 kg vepřové krkovice
  • 1 velká cibule
  • kmín
  • mletý černý pepř
  • mořská sůl

Způsob přípravy

Troubu předehřejeme na 170 stupňů. Maso očistíme a osušíme. Pak ho ze všech stran osolíme a opepříme.

Do pekáče na dno nasypeme na silné kroužky nakrájenou cibuli, na ni položíme okořeněnou krkovičku a posypeme ji kmínem.V předehřáté troubě za občasného podlévání maso zvolna pečeme do měkka.

Může to trvat i několik hodin, ale stojí to za to. Upečené maso porcujeme až před podáváním.


  • Kuchař: HanaRohlenová
  • Publikováno:

Kategorie: Vepřové

Sdílejte recept s přáteli!

Přidat komentář


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Nebo hledejte podobné podle části názvu pečená vepřová krkovička vcelku .
Hledat podobné recepty na internetu jako Pečená vepřová krkovička vcelku

Naši partneři