Pečené vepřové plátky v marinádě recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření60 minPočet porcí4 porce

Pečené vepřové plátky v marinádě můžeme podávat třeba s bramborovou kaší. Budou ale výborné i s hranolky nebo s čerstvým zeleninovým salátem.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 4 vepřové plátky(nebo kotlety)
  • 2 stroužky česneku
  • 2 vejce
  • 3 lžičky škrobové moučky
  • 3 lžičky pikantní hořčice
  • mletý černý pepř
  • mořská sůl
  • olivový olej


Způsob přípravy

Vejce rozšleháme se škrobovou moučkou, utřeným česnekem, hořčicí, špetkou pepře a soli. V této marinádě obalíme naklepané vepřové plátky a uložíme je do druhého dne do lednice.

Troubu si předehřejeme na 200 stupňů. Pekáč vymažeme olejem a marinované plátky do něj naskládáme. V předehřáté troubě je pak pečeme asi 20 až 30 minut. V polovině této doby je lehce potřeme olejem a obrátíme.

Kromě již uvedených příloh budou vepřové plátky skvěle chutnat i s čerstvým pečivem.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Pečené vepřové plátky v marinádě recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Nebo hledejte podobné podle části názvu pečené vepřové plátky marinádě .
Hledat podobné recepty na internetu jako Pečené vepřové plátky v marinádě

Kde najít informace



×