Pečené vepřové plátky v marinádě můžeme podávat třeba s bramborovou kaší. Budou ale výborné i s hranolky nebo s čerstvým zeleninovým salátem. (celý recept)
Pečené vepřové plátky v marinádě můžeme podávat třeba s bramborovou kaší. Budou ale výborné i s hranolky nebo s čerstvým zeleninovým salátem....
Vejce rozšleháme se škrobovou moučkou, utřeným česnekem, hořčicí, špetkou pepře a soli. V této marinádě obalíme naklepané vepřové plátky a uložíme je do druhého dne do lednice.
Troubu si předehřejeme na 200 stupňů. Pekáč vymažeme olejem a marinované plátky do něj naskládáme. V předehřáté troubě je pak pečeme asi 20 až 30 minut. V polovině této doby je lehce potřeme olejem a obrátíme.
Kromě již uvedených příloh budou vepřové plátky skvěle chutnat i s čerstvým pečivem.