recepty

Pečený bůček


Pečený bůček můžeme jíst i za studena. Nakrájíme ho na plátky a s čerstvým pečivem a naloženou okurkou bude všem chutnat...
(celý recept)

Pečený bůček můžeme jíst i za studena. Nakrájíme ho na plátky a s čerstvým pečivem a naloženou okurkou bude všem chutnat....

Ingredience receptu

  • 500 g libovějšího bůčku
  • 3 stroužky česneku
  • 1 červená cibule
  • 1/2 lžičky kmínu
  • 1/2 lžičky mletého černého pepře
  • 1/2 lžičky mleté sladké papriky
  • mořská sůl

Způsob přípravy

Troubu si předehřejeme na 240 stupňů. Do pekáče položíme maso, osolíme ho, potřeme utřeným česnekem, okořeníme pepřem, paprikou a kmínem. Obložíme ho cibulí nakrájenou na kolečka a podlijeme vodou.

Připravené maso v pekáči vložíme do předehřáté trouby a pečeme 60 až 90 minut, tak, aby bylo maso měkké. Mezitím si můžeme uvařit knedlíky a zelí a s na plátky nakrájeným pečeným bůčkem máme skvělý oběd.


  • Kuchař: HanaRohlenová
  • Publikováno:

Kategorie: Vepřové

Sdílejte recept s přáteli!

Přidat komentář


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Pečený bůček.
Nebo hledejte podobné podle části názvu pečený bůček .
Hledat podobné recepty na internetu jako Pečený bůček

Naši partneři