recepty

Pikantní filet z tresky


Pikantní filet z tresky podávejte s hranolky či vařenými bramborami. Nebo s dušenou zeleninou případně čerstvým zeleninovým salátem...
(celý recept)

Pikantní filet z tresky podávejte s hranolky či vařenými bramborami. Nebo s dušenou zeleninou případně čerstvým zeleninovým salátem....

Ingredience receptu

  • 2 filety z tresky
  • 1 limetka
  • 2 lžíce másla
  • 2 stroužky česneku
  • mletá červená sladká paprika
  • mořská sůl
  • mletý černý pepř
  • kmín
  • 2 lžíce nasekané zelené petrželky
  • olivový olej na smažení

Způsob přípravy

V misce necháme změknout máslo. Pak přidáme nadrobno nasekanou petrželku, utřený česnek, pár kapek limetkové šťávy, špetku pepře, soli, papriky a kmínu. Důkladně vše promícháme.

Každý filet rozdělíme příčně na polovinu. Kousky ryby potřeme z obou stran připraveným bylinkovým máslem. Pak je uložíme asi na hodinu do ledničky. Po této době porce ryby opečeme na rozpáleném olivovém oleji z obou stran.


  • Kuchař: HanaRohlenová
  • Publikováno:

Kategorie: Rybí maso

Sdílejte recept s přáteli!

Přidat komentář


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Pikantní filet z tresky.
Nebo hledejte podobné podle části názvu pikantní filet tresky .
Hledat podobné recepty na internetu jako Pikantní filet z tresky

Naši partneři