Sdílet:

Pikantní kapr recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření60 minPočet porcí6 porcí

Pikantní kapr chutná zase trochu jinak než ten klasický smažený. Proč bychom si ho pro změnu nepřipravili i na štědrovečerní stůl?
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 2 kapří filety
  • 1 citron
  • 2 stroužky česneku
  • mletý černý pepř
  • mořská sůl
  • mletá pikantní paprika
  • olivový olej


Způsob přípravy

Den předem kapří filety zbavíme velkých kostí a nakrájíme na menší porce. Ty pak pokapeme ze všech stran citronovou šťávou.

V misce smícháme špetku soli, pepře, papriky, utřený česnek a lžíci oleje. Kousky ryby důkladně potřeme touto marinádou a uložíme na 24 hodin do ledničky.

Druhý den marinované kousky kapra osmažíme z obou stran v rozpáleném oleji. Podáváme s vařenými brambory nebo s bramborovým salátem.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Pikantní kapr recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Pikantní kapr.
Nebo hledejte podobné podle části názvu pikantní kapr .
Hledat podobné recepty na internetu jako Pikantní kapr

Kde najít informace



×