Pikantní omáčka ke grilovaným masům se bude hodit, protože grilovací sezóna je na spadnutí. Kromě toho že je pikantní,voní také báječně po použitých bylinkách. (celý recept)
Pikantní omáčka ke grilovaným masům se bude hodit, protože grilovací sezóna je na spadnutí. Kromě toho že je pikantní,voní také báječně po použitých bylinkách. ...
V kastrole zahřejeme olej a nadrobno nakrájenou cibuli na něm osmahneme až zesklovatí. Přidáme utřený česnek a nakrájený celer. Vše krátce podusíme.
Nyní přidáme rajčata, kečup, hořčici a ocet, zalijeme podle potřeby vodou a omáčku přivedeme k varu.
Za občasného míchání pak omáčku vaříme na mírném ohni asi 20 minut. Když má správnou hustotu, odstavíme ji z plotny a okořeníme podle chuti solí, pepřem a vybranými nasekanými bylinkami.