Podmáslová polévka recept

Alena B.

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření30 minPočet porcí4 porce

Podmáslí je velmi zdravý mléčný výrobek, který prospívá střevní mikroflóře a podporuje imunitu. Nejčastěji se podává čerstvé k pečivu, ale uvařit z něj lze i chutnou polévku. Její příprava je velmi snadná a hotová je během chviličky.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 1,2 l podmáslí
  • 4 středně velké brambory
  • 40 g hladké mouky
  • 2 lžíce zakysané smetany
  • 1 lžička kmínu
  • sůl


Způsob přípravy

Brambory oloupeme, omyjeme a nakrájíme na kostičky. Do hrnce nalijeme litr podmáslí, přisypeme sůl, kmín a přivedeme k varu. Mouku rozmícháme metličkou ve zbylém podmáslí a za stálého míchání ji vlijeme do hrnce.

Pak přisypeme brambory a vaříme tak dlouho, dokud nezměknou. Trvá to přibližně 15 minut. Polévku dochutíme solí a podáváme s lžičkou zakysané smetany pro ozdobu a čerstvým chlebem.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Podmáslová polévka recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Podmáslová polévka.
Nebo hledejte podobné podle části názvu podmáslová polévka .
Hledat podobné recepty na internetu jako Podmáslová polévka

Kde najít informace



×