Podzimní zelný salát recept

Redakce

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření30 minPočet porcí4 porce

Podzimní zelný salát je skvělá příloha k pečeným masům. Můžeme ho ale servírovat samostatně, s pečivem nebo třeba s plátkem dobré šunky.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 1/2 červeného zelí (nakrájeného na kousky)
  • 1 nastrouhaný celer
  • 3 lžíce majonézy
  • 2 lžíce Dijonské hořčice
  • 4 lžíce nízkotučného přírodního jogurtu
  • 3 nahrubo nastrouhané mrkve
  • 2 nahrubo nastrouhaná jablka
  • 3 lžíce nasekané ploché petržele
  • hrstka semínek (lněná, slunečnicová, dýňová)
  • sojová omáčka


Způsob přípravy

Podzimní zelný salát je skvělá příloha k pečeným masům. Můžeme ho ale servírovat samostatně, s pečivem nebo třeba s plátkem dobré šunky. Nejprve na pánvi opražíme semínka až lehce zhnědnou. Pak je zastříkneme sojovou omáčkou, zamícháme a odstraníme pánev z plotny.

V míse smícháme hořčici, jogurt, nasekanou petržel a majonézu. Zeleninu a jablka touto zálivkou zalijeme a vše důkladně promícháme. Opraženými semínky salát posypeme až před podáváním.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Podzimní zelný salát recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Podzimní zelný salát.
Nebo hledejte podobné podle části názvu podzimní zelný salát .
Hledat podobné recepty na internetu jako Podzimní zelný salát

Kde najít informace



×