Podzimní zelný salát je skvělá příloha k pečeným masům. Můžeme ho ale servírovat samostatně, s pečivem nebo třeba s plátkem dobré šunky. (celý recept)
Podzimní zelný salát je skvělá příloha k pečeným masům. Můžeme ho ale servírovat samostatně, s pečivem nebo třeba s plátkem dobré šunky.
Nejprve na pánvi opražíme semínka až lehce zhnědnou. Pak je ...
Podzimní zelný salát je skvělá příloha k pečeným masům. Můžeme ho ale servírovat samostatně, s pečivem nebo třeba s plátkem dobré šunky.
Nejprve na pánvi opražíme semínka až lehce zhnědnou. Pak je zastříkneme sojovou omáčkou, zamícháme a odstraníme pánev z plotny.
V míse smícháme hořčici, jogurt, nasekanou petržel a majonézu. Zeleninu a jablka touto zálivkou zalijeme a vše důkladně promícháme.
Opraženými semínky salát posypeme až před podáváním.