Polévka z mražené zeleniny doplněná kousky hovězího masa je pro milovníky hustých zeleninových polévek pochoutkou. Je zdravá a sytá a také nás dokáže krásně zahřát. (celý recept)
Polévka z mražené zeleniny doplněná kousky hovězího masa je pro milovníky hustých zeleninových polévek pochoutkou. Je zdravá a sytá a také nás dokáže krásně zahřát.
V hrnci na zahřátém oleji osmahn...
Polévka z mražené zeleniny doplněná kousky hovězího masa je pro milovníky hustých zeleninových polévek pochoutkou. Je zdravá a sytá a také nás dokáže krásně zahřát.
V hrnci na zahřátém oleji osmahneme utřený česnek, na malé kostky nakrájené maso a koření. Za stálého míchání restujeme 8 až 10 minut, až je maso ze všech stran hnědé.
Nyní přidáme tymián, zelené fazolky, rajčata z konzervy, kukuřici, mrkev, okru a zeleninový vývar. Polévku přivedeme k varu, snížíme teplotu a zvolna vaříme 30 minut.Hotovou pak podle chuti osolíme.
Do každé porce hotové polévky můžeme přidat lžičku nebo dvě bazalkového pesta.