Polévka z hovězího masa recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření90 minPočet porcí4 porce

Tato polévka z hovězího masa je vhodná i pro diabetiky. Když totiž použijete rýži jako zavářku, polévka je sytá i bez přidaného pečiva.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 300 g libového zadního hovězího masa
  • 1 mrkev
  • 1 kořenová petržel
  • 1/4 malého celeru
  • 2 lžíce nasekané zelené petrželky
  • 300 g rýže
  • 4 kuličky černého pepře
  • 3 kuličky nového koření
  • mořská sůl


Způsob přípravy

Maso zalijeme studenou osolenou vodou a dáme vařit. Do hrnce přidáme nové koření, pepř a špetku soli. Vaříme zvolna a při mírné teplotě. Mezitím si v jiném hrnci uvaříme ve slané vodě rýži doměkka. Když je maso měkké, vyndáme ho z polévky a odstraníme i celé koření.

Nyní do polévky nasypeme očištěnou a nahrubo nastrouhanou kořenovou zeleninu a znovu přivedeme k varu. Po 15 minutách hrnec sejmeme z plotny, do polévky přidáme vařenou rýži, nakrájené uvařené maso a nadrobno nasekanou zelenou petrželku. Je-li třeba dochutíme ji solí.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Polévka z hovězího masa recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Polévka z hovězího masa.
Nebo hledejte podobné podle části názvu polévka hovězího masa .
Hledat podobné recepty na internetu jako Polévka z hovězího masa

Kde najít informace



×