Polévka z vepřového srdce recept

Lukáš Svítil

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření60 minPočet porcí4 porce

Recept na polévku z vepřového srdce je pro mnohé srdeční záležitost. Další věcí, která vás může potěšit, představují levné suroviny.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 1/4 kg vepřového srdce
  • 1 1/2 litru vody
  • sůl
  • 2 dkg tuku
  • 2 dkg hladké mouky
  • 2 dkg másla
  • 4 dkg cibule
  • 10 dkg různé kořenové zeleniny
  • trochu zelené petržele


Způsob přípravy

Vepřové srdce omyjeme, nakrájíme na malé kostky, zalijeme studenou vodou, osolíme a pomalu do měkka uvaříme.

Z tuku a mouky upražíme světlou jíšku a přidáme do polévky.

Na rozpuštěném másle zpěníme očištěnou a nakrájenou cibuli, přidáme očištěnou nastrouhanou zeleninu, udusíme do měkka, přidáme do polévky a vše dobře povaříme.

Do hotové polévky dáme sekanou zelenou petržel a podáváme.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Polévka z vepřového srdce recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Polévka z vepřového srdce.
Nebo hledejte podobné podle části názvu polévka vepřového srdce .
Hledat podobné recepty na internetu jako Polévka z vepřového srdce

Kde najít informace



×