Recept Pomalu dušené hovězí

Detail receptu na jídlo Pomalu dušené hovězí. Podrobný popis jak uvařit tento pokrm. Recept obsahuje podrobný seznam ingrediencí.

Pomalu dušené hovězí

Publikováno:   Nahraj fotku a vyhraj!

3

Pomalu dušené hovězí je pokrm vynikající chuti. Doba vaření je sice delší, ale právě dlouhé vaření dodá jídlu tu báječnou chuť.

Do velkého hrnce vymazaného olejem vložíme na kostky nakrájené hovězí maso a oloupané a nakrájené brambory. Na to nasypeme nakrájenou cibuli, přidáme worcestrovou omáčku, zbytek olivového oleje, trochu nasekané zelené petržele, sušený česnek a oregano.

Opatrně obsah hrnce promícháme a dusíme velmi zvolna 4 až 5 hodin, až maso úplně změkne. Podle chuti můžeme osolit.

Hotový pokrm ozdobíme zelenou petrželkou a můžeme podávat třeba ještě s natvrdo vařenými vejci.

Pomalu dušené hovězí je pokrm vynikající chuti. Doba vaření je sice delší, ale právě dlouhé vaření dodá jídlu tu báječnou chuť. Do velkého hrnce vymazaného olejem vložíme na kostky nakrájené hovězí...

Sdílejte článek:

  • Doba vaření: 5 min
  • Počet porcí 4

Recenze a hodnocení receptu Pomalu dušené hovězí


Napište vaší recenzi nebo komentář


Tento recept ještě nebyl okomentován
Recept Pomalu dušené hovězí

Ingredience receptu Pomalu dušené hovězí

1 cibule
1 lžička sušeného oregana
2 lžíce worcestrové omáčky
sůl
500 g červených brambor
2 lžíce olivového oleje
500 g hovězího masa
1 lžička sušeného česneku
hrstka zelené petrželky
vejce - nemusí být

Recepty, které vás budou zajímat

Kategorie receptů Hovězí
Hledat podobné recepty jako Pomalu dušené hovězí

Podobné recepty jako Pomalu dušené hovězí


×

Nahrání fotografie jídla

Zaregistrujte se a nahrajte fotky jídel a vyhrajte v měsíčních soutěžích.
Přihlásit se přes sociální sítě

×

Váš recept je nyní uložen!

Zaregistrujte se, aby jste se k uloženým receptům později dostal/a.
Přihlásit se přes sociální sítě


Podmínky použití | Ochrana os.údajů