recepty

Pomalu dušené hovězí


Pomalu dušené hovězí je pokrm vynikající chuti. Doba vaření je sice delší, ale právě dlouhé vaření dodá jídlu tu báječnou chuť...
(celý recept)

Pomalu dušené hovězí je pokrm vynikající chuti. Doba vaření je sice delší, ale právě dlouhé vaření dodá jídlu tu báječnou chuť. Do velkého hrnce vymazaného olejem vložíme na kostky nakrájené hovězí...
Sdílejte obsah s přáteli
Doba vaření5 minPočet porcí4 porce


Ingredience receptu

  • 1 cibule
  • 1 lžička sušeného oregana
  • 2 lžíce worcestrové omáčky
  • sůl
  • 500 g červených brambor
  • 2 lžíce olivového oleje
  • 500 g hovězího masa
  • 1 lžička sušeného česneku
  • hrstka zelené petrželky
  • vejce - nemusí být

Způsob přípravy

Pomalu dušené hovězí je pokrm vynikající chuti. Doba vaření je sice delší, ale právě dlouhé vaření dodá jídlu tu báječnou chuť. Do velkého hrnce vymazaného olejem vložíme na kostky nakrájené hovězí maso a oloupané a nakrájené brambory. Na to nasypeme nakrájenou cibuli, přidáme worcestrovou omáčku, zbytek olivového oleje, trochu nasekané zelené petržele, sušený česnek a oregano. Opatrně obsah hrnce promícháme a dusíme velmi zvolna 4 až 5 hodin, až maso úplně změkne. Podle chuti můžeme osolit. Hotový pokrm ozdobíme zelenou petrželkou a můžeme podávat třeba ještě s natvrdo vařenými vejci.


  • Kuchař: Redakce
  • Publikováno:

Kategorie: Hovězí

Sdílejte recept s přáteli!

Přidat komentář


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Pomalu dušené hovězí.
Nebo hledejte podobné podle části názvu pomalu dušené hovězí .
Hledat podobné recepty na internetu jako Pomalu dušené hovězí

Naši partneři