Přesnídávka z jablek recept

Monika K.

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření20 minPočet porcí12 porcí

Pamatujete si na dětství? Přesnídávka z jablek tam určitě patří.

(celý recept)

Ingredience receptu

  • oblíbené ovoce – např. hruška, broskev aj.
  • 5000 g sladkých jablek
  • pudinkový prášek – např. vanilkový
  • 0,5 kg cukr – krupice
  • voda


Způsob přípravy

Připravíme si umyté zavařovací sklenice, víčka a zavařovací hrnec.

Jablíčka zbavíme slupek a vnitřku. Rozkrájíme a vložíme do většího hrnce. Můžeme přidat i trochu jiného oblíbeného ovoce. Zalijeme vodou. Čím více vody dáte, tím více budete muset později přidat pudinkového prášku na zahuštění. Osladíme a povaříme. Mícháme.

Rozmixujeme. Pudinkový prášek si smícháme s vodou a přelijeme k jablíčkům. Já přidávám i více pudinků. Pěkně přesnídávku zahustí.

Opět krátce povaříme. Průběžně mícháme a hlídáme. Nandáme do sklenic a zavíčkujeme. Zavaříme (sterilujeme)cca 20 minut.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Přesnídávka z jablek recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Přesnídávka z jablek.
Nebo hledejte podobné podle části názvu přesnídávka jablek .
Hledat podobné recepty na internetu jako Přesnídávka z jablek

Kde najít informace



×