Přírodní kuřecí řízek se šťávou recept
Přírodní kuřecí řízek se šťávou z másla bude výborný s vařenými bramborami nebo s bramborovou kaší. Ale i s bramborovými hranolky pečenými nasucho v troubě a čerstvým zeleninovým salátem.
(celý recept)
Ingredience receptu
- 4 plátky z kuřecích prsou
- 3 lžíce másla
- mořská sůl
- mletý černý pepř
- olivový olej
- čerstvá zelená petrželka
Způsob přípravy
Plátky kuřecího masa jemně naklepeme, osolíme a opepříme. Ve vyšší pánvi je pak na oleji opékáme z obou stran dozlatova.
Hotové maso vyndáme z pánve a v horkém oleji za stálého míchání rozpustíme máslo a přidáme i nadrobno nasekanou zelenou petrželku.
Šťávu už jen prohřejeme. Každou porci masa na talíři přelijeme horkou šťávou.