Přírodní kuřecí řízek se šťávou recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření60 minPočet porcí4 porce

Přírodní kuřecí řízek se šťávou z másla bude výborný s vařenými bramborami nebo s bramborovou kaší. Ale i s bramborovými hranolky pečenými nasucho v troubě a čerstvým zeleninovým salátem.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 4 plátky z kuřecích prsou
  • 3 lžíce másla
  • mořská sůl
  • mletý černý pepř
  • olivový olej
  • čerstvá zelená petrželka


Způsob přípravy

Plátky kuřecího masa jemně naklepeme, osolíme a opepříme. Ve vyšší pánvi je pak na oleji opékáme z obou stran dozlatova.

Hotové maso vyndáme z pánve a v horkém oleji za stálého míchání rozpustíme máslo a přidáme i nadrobno nasekanou zelenou petrželku.

Šťávu už jen prohřejeme. Každou porci masa na talíři přelijeme horkou šťávou.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Přírodní kuřecí řízek se šťávou recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Nebo hledejte podobné podle části názvu přírodní kuřecí řízek šťávou .
Hledat podobné recepty na internetu jako Přírodní kuřecí řízek se šťávou

Kde najít informace



×