recepty

Pstruh po mlynářsku


Pstruh po mlynářsku bude chutnat s vařenými brambory politými máslem. Můžeme přidat i čerstvý zeleninový salát. Lehké dietní a zdravé jídlo...
(celý recept)

Pstruh po mlynářsku bude chutnat s vařenými brambory politými máslem. Můžeme přidat i čerstvý zeleninový salát. Lehké dietní a zdravé jídlo....

Ingredience receptu

  • 2 pstruzi
  • máslo
  • hladká mouka
  • sůl
  • olivový olej
  • omáčka:
  • 1 citron
  • zelená petrželka
  • 3 lžíce másla

Způsob přípravy

Oba vykuchané pstruhy dobře opláchneme a ze všech stran osolíme. Pak je obalíme důkladně v hladké mouce. Ve vyšší pánvi rozpálíme olej a oba pstruhy na něm opékáme ze všech stran.

Když je maso hotové, ryby přendáme do vyhřáté mísy. Mezitím si rozehřejeme 3 lžíce másla, přidáme do něj trochu citronové šťávy a nadrobno nasekanou zelenou petrželku. Promícháme a každého pstruha pře podáváním touto omáčkou polijeme.


  • Kuchař: HanaRohlenová
  • Publikováno:

Kategorie: Rybí maso

Sdílejte recept s přáteli!

Přidat komentář


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

recepty
Další recepty na Pstruh po mlynářsku.
Nebo hledejte podobné podle části názvu pstruh mlynářsku .
Hledat podobné recepty na internetu jako Pstruh po mlynářsku

Naši partneři