Pstruh po mlynářsku bude chutnat s vařenými brambory politými máslem. Můžeme přidat i čerstvý zeleninový salát. Lehké dietní a zdravé jídlo. (celý recept)
Pstruh po mlynářsku bude chutnat s vařenými brambory politými máslem. Můžeme přidat i čerstvý zeleninový salát. Lehké dietní a zdravé jídlo....
Oba vykuchané pstruhy dobře opláchneme a ze všech stran osolíme. Pak je obalíme důkladně v hladké mouce. Ve vyšší pánvi rozpálíme olej a oba pstruhy na něm opékáme ze všech stran.
Když je maso hotové, ryby přendáme do vyhřáté mísy. Mezitím si rozehřejeme 3 lžíce másla, přidáme do něj trochu citronové šťávy a nadrobno nasekanou zelenou petrželku. Promícháme a každého pstruha pře podáváním touto omáčkou polijeme.