Rajčata plněná kuskusem podáváme jako předkrm. Kromě toho jsou dobrá i jako lehká večeře, nebo rychlé pohoštění pro hosty. (celý recept)
Rajčata plněná kuskusem podáváme jako předkrm. Kromě toho jsou dobrá i jako lehká večeře, nebo rychlé pohoštění pro hosty.
Kostku zeleninového vývaru rozpustíme ve vroucí vodě. Kuskus zalijem výva...
Rajčata plněná kuskusem podáváme jako předkrm. Kromě toho jsou dobrá i jako lehká večeře, nebo rychlé pohoštění pro hosty.
Kostku zeleninového vývaru rozpustíme ve vroucí vodě. Kuskus zalijem vývarem a necháme nabobtnat. Hotový kuskus promícháme s olivovým olejem.
Přidáme utřený česnek, nasekanou bazalku, nakrájenou nivu a citronovou šťávu.
Promícháme, opepříme a dle chuti osolíme.
U velkých rajčat odřízneme vršek, dužinu vydlabeme. Každé rajče naplníme směsí s kukskusem a přiklopíme vrškem.
Na vymazaný pekáč naplněná rajčata naskládáme a v troubě vyhřáté na 200 stupňů zapékáme asi půl hodiny.
Hotové zdobíme snítkou bazalky.