Rajčatová polévka s červenými paprikami chutná skvěle. Můžeme ji doplnit nasucho opečenými chlebovými krutony, nebo i čerstvým pečivem. (celý recept)
Rajčatová polévka s červenými paprikami chutná skvěle. Můžeme ji doplnit nasucho opečenými chlebovými krutony, nebo i čerstvým pečivem.
V hrnci na troše oleje osmahneme česnek, cibuli, papriky a po...
Rajčatová polévka s červenými paprikami chutná skvěle. Můžeme ji doplnit nasucho opečenými chlebovými krutony, nebo i čerstvým pečivem.
V hrnci na troše oleje osmahneme česnek, cibuli, papriky a pokrájená rajčata.
Asi po 7 až 8 minutách přidáme 25O ml vody, kuřecí vývar a konzervovaná rajčata. Polévku přivedeme k varu a vaříme zvolna půl hodiny.
Pak hrnec odstavíme z plotny a necháme trochu zchladnout.
Nyní po částech polévku rozmixujeme v mixéru na hladký krém, přecedíme ji přes hrubé síto do polévkového hrnce a podle potřeby dochutíme solí a pepřem.
Hotovou polévku na talíři můžeme přizdobit čerstvou bazalkou.