Vyzkoušejte tradiční linecké cukroví trochu jinak. Obrovskou výhodou raw cukroví je, že ho nemusíte doloho dopředu připravovat a čekat až vychladne. Hotovo máte než řeknete švec. (celý recept)
Vyzkoušejte tradiční linecké cukroví trochu jinak. Obrovskou výhodou raw cukroví je, že ho nemusíte doloho dopředu připravovat a čekat až vychladne. Hotovo máte než řeknete švec....
3/4 šálku mandlové mouky (mandle pomleté na moučku)
1/4 šálku kokosové mouky (kokos pomletý na moučku)
2 čajové lžičky kokosového nektaru
1 čajová lžička maca prášku
špetka himalájské soli
1/2 čajové lžičky vanilky
2 polévkové lžíce vody
2-3 lžíce Rawnelly nebo domácí marmelády
Způsob přípravy
Připravte si mixér a vložte do něj všechny ingredience kromě Rawtelly a marmelády. Vše pořádně rozmixujte dokud vám nevznikne hladké těsto. Těsto potom rozválejte na vál a vykrajovátkem z něj nakrájejte libovolné tvary.
Linecké je skvělé i bez sušení, ale usušením prodloužíme jeho trvanlivost. Sušíme na 42 °C asi 12–14 hodin. Cukroví spojíme Rawtellou nebo domácí raw marmeládou.