Ricottový krém s mangovou pěnou recept

Lenek

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření20 minPočet porcí4 porce

Tato dobrota je skvělá jako dezert nebo svačinka.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 300 g bílého jogurtu z La Formaggeria Gran Moravia
  • 250 g ricotty speciale z La Formaggeria Gran Moravia
  • 50 g moučkového cukru
  • 2 lžíce cukru krupice
  • 2 zralá manga
  • kousek zázvoru (asi 3 cm)
  • šťáva z jednoho citronu


Způsob přípravy

Mango nakrájejte na malé kousky a dejte je do mixéru spolu se dvěma lžícemi cukru krupice, lžici citronové šťávy a šťávou získanou z kousku zázvoru. Vše rozmixujte do jemné pěny, můžete přidat i kapku mléka. Ricottu rozšlehejte spolu s moučkovým cukrem a jogurtem do hladkého krému.

Ten vlijte do 4 pohárků a nechte alespoň půl hodiny vychladit v ledničce. Poté zakryjte mangovou pěnou, ozdobte lístky máty a nechte další půl hodinu vychladit v ledničce, poté podávejte.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Ricottový krém s mangovou pěnou recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Nebo hledejte podobné podle části názvu ricottový krém mangovou pěnou .
Hledat podobné recepty na internetu jako Ricottový krém s mangovou pěnou

Kde najít informace



×