recepty

Ricottový krém s mangovou pěnou


Tato dobrota je skvělá jako dezert nebo svačinka...
(celý recept)

Tato dobrota je skvělá jako dezert nebo svačinka....
Sdílejte obsah s přáteli
Doba vaření20 minPočet porcí4 porce


Ingredience receptu

  • 300 g bílého jogurtu z La Formaggeria Gran Moravia
  • 250 g ricotty speciale z La Formaggeria Gran Moravia
  • 50 g moučkového cukru
  • 2 lžíce cukru krupice
  • 2 zralá manga
  • kousek zázvoru (asi 3 cm)
  • šťáva z jednoho citronu

Způsob přípravy

Mango nakrájejte na malé kousky a dejte je do mixéru spolu se dvěma lžícemi cukru krupice, lžici citronové šťávy a šťávou získanou z kousku zázvoru. Vše rozmixujte do jemné pěny, můžete přidat i kapku mléka. Ricottu rozšlehejte spolu s moučkovým cukrem a jogurtem do hladkého krému. Ten vlijte do 4 pohárků a nechte alespoň půl hodiny vychladit v ledničce. Poté zakryjte mangovou pěnou, ozdobte lístky máty a nechte další půl hodinu vychladit v ledničce, poté podávejte.


  • Kuchař: Lenek
  • Publikováno:

Kategorie: Moučníky

Sdílejte recept s přáteli!

Přidat komentář


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Nebo hledejte podobné podle části názvu ricottový krém mangovou pěnou .
Hledat podobné recepty na internetu jako Ricottový krém s mangovou pěnou

Naši partneři