V houbařské sezóně snadno a rychle připravíme řízky z hub. Jedinečné jídlo nejlépe chutná s bramborovou kaší nebo s vařenými brambory. (celý recept)
V houbařské sezóně snadno a rychle připravíme řízky z hub. Jedinečné jídlo nejlépe chutná s bramborovou kaší nebo s vařenými brambory.
K přípravě řízků použijeme tvrdší houby, nebo jejích hlavičky...
V houbařské sezóně snadno a rychle připravíme řízky z hub. Jedinečné jídlo nejlépe chutná s bramborovou kaší nebo s vařenými brambory.
K přípravě řízků použijeme tvrdší houby, nebo jejích hlavičky. Nakrájíme je na plátky, osolíme a lehce okořeníme drceným kmínem.
Jednotlivé porce obalíme v hladké mouce, v rozšlehaných vejcích a ve strouhance.
Ve vyšší pánvi s rozpáleným olejem je pak osmažíme po obou stranách dozlatova.
Hotové řízky odkládáme na ubrousek, kam se vsákne přebytečný olej.