Recept Řízky z patizonu

Detail receptu na jídlo Řízky z patizonu. Podrobný popis jak uvařit tento pokrm. Recept obsahuje podrobný seznam ingrediencí.

Řízky z patizonu

Publikováno:   Nahraj fotku a vyhraj!

3

Řízky z patizonu jsou skvělou variantou pro ty, kdo mají raději zeleninu než maso. Je to jeden z mnoha způsobů jak připravit tuto netradiční zeleninu. Podáváme je s bramborovou kaší nebo s vařenými brambory.

Patizony nakrájíme na centimetrové plátky a osolíme je z obou stran. Chvíli je necháme stát a „vypotit“. Pak je otřeme do papírové utěrky, připravíme si misku s moukou, misku s vejci rozšlehanými v mléce a misku se strouhankou. Připravené plátky obalíme v trojobalu jako klasický řízek z masa.

Na rozpáleném oleji pak patizonové řízečky osmažíme po obou stranách dozlatova.

Řízky z patizonu jsou skvělou variantou pro ty, kdo mají raději zeleninu než maso. Je to jeden z mnoha způsobů jak připravit tuto netradiční zeleninu. Podáváme je s bramborovou kaší nebo s vařenými br...

Sdílejte článek:

  • Doba vaření: 45 min
  • Počet porcí 6

Recenze a hodnocení receptu Řízky z patizonu


Napište vaší recenzi nebo komentář


Tento recept ještě nebyl okomentován
Recept Řízky z patizonu

Ingredience receptu Řízky z patizonu

2 malé patizony
sůl
2 vejce
hladká mouka
40 ml mléka
strouhanka
rostlinný olej

Recepty, které vás budou zajímat

Kategorie receptů Zeleninové
Hledat podobné recepty jako Řízky z patizonu

Podobné recepty jako Řízky z patizonu


Naši partneři

×

Nahrání fotografie jídla

Zaregistrujte se a nahrajte fotky jídel a vyhrajte v měsíčních soutěžích.
Přihlásit se přes sociální sítě

×

Váš recept je nyní uložen!

Zaregistrujte se, aby jste se k uloženým receptům později dostal/a.
Přihlásit se přes sociální sítě


Podmínky použití | Ochrana os.údajů