Rizoto z cizrny a pohanky s kuřecím masem recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření60 minPočet porcí4 porce

Rizoto z cizrny a pohanky s kuřecím masem je výborné jídlo bez lepku. Máme-li po ruce ještě nějaké zelené bylinky, můžeme je nakonec do hotového pokrmu přimíchat.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 400 g upečených kuřecích prsou
  • 250 g zmražené mrkve s hráškem a kukuřicí
  • 150 g cizrny
  • 150 g pohanky
  • olivový olej
  • sůl
  • mletý černý pepř


Způsob přípravy

Cizrnu přes noc namočíme do studené vody a několikrát během namočení vodu vyměníme. Druhý den vodu slijeme, cizrnu propereme, odstraníme černá semena a v čisté vodě ji uvaříme doměkka.

Pohanku propláchneme a uvaříme podle návodu na obalu. Na pánvi na rozpáleném oleji osmahneme, trochu podlijeme a krátce podusíme mraženou zeleninovou směs, přitom ji osolíme a opepříme.

V pekáči smícháme uvařenou cizrnu, pohanku, dušenou zeleninu a na malé kousky nakrájené kuřecí maso. Je-li třeba, tak rizoto ještě okořeníme solí nebo pepřem, případně přidáme lžíci olivového oleje.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Rizoto z cizrny a pohanky s kuřecím masem recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Nebo hledejte podobné podle části názvu rizoto cizrny pohanky kuřecím masem .
Hledat podobné recepty na internetu jako Rizoto z cizrny a pohanky s kuřecím masem

Kde najít informace



×