recepty

Roastbeef rostbíf


Pro milovniky masových pokrmů přinášíme tuto delikatesu z hovězí roštěné. V ideálních podmínkách je dobré připravit maso den před pečením...
(celý recept)

Pro milovniky masových pokrmů přinášíme tuto delikatesu z hovězí roštěné. V ideálních podmínkách je dobré připravit maso den před pečením. Maso očistíme a odblaníme. Připravené maso osolíme, ...
Sdílejte obsah s přáteli
Doba vaření2 minPočet porcí4 porce


Ingredience receptu

  • 1kg hovězí roštěné
  • 2 lžíce portského vína
  • 2 lžíce olivového oleje
  • hrubozrnná hořčice
  • mořská sůl
  • mletý pepř
  • tymián

Způsob přípravy

Pro milovniky masových pokrmů přinášíme tuto delikatesu z hovězí roštěné. V ideálních podmínkách je dobré připravit maso den před pečením. Maso očistíme a odblaníme. Připravené maso osolíme, opepříme, polijeme portským vínem, pomažeme 1 lžící hrubozrnné hořčice a posypemee tymiánovými lístky. Připravené maso dáme do sáčku a ideálně na alespoň 12 hodin necháme odpočívat v lednici. Na pečení si maso vyndáme 3 hodiny před z lednice. Maso by mělo mít pokojovou teplotu. Připravíme si pánev a s rozpáleným olivovým olejem. Maso z prudka opečeme ze všech stran, dohromady zhruba 5 minut. Maso dáme do pekáče a vložíme do předehřáte trouby na 120°C. Pečeme 45-50 min. Hotové maso potřebuje asi 30 minut opdočívat. Kvalitní šťavnaté maso je připraveno. Dobrou chuť!


  • Kuchař: Redakce
  • Publikováno:

Kategorie: Maso

Sdílejte recept s přáteli!

Přidat komentář


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Roastbeef rostbíf.
Nebo hledejte podobné podle části názvu roastbeef rostbíf .
Hledat podobné recepty na internetu jako Roastbeef rostbíf

Naši partneři