Rybízová omáčka s vínem recept

Lukáš Svítil

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření15 minPočet porcí4 porce

Rybízová omáčka s vínem se hodí jak ke sladkým jídlům, tak k masu, zejména zvěřině. Tento recept je považován za základní variantu.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 30 dkg rybízu
  • 5 dkg cukru krystal,
  • 1 dl červeného vína
  • pomerančová a citro­nová šťáva
  • 1 lžička hořčice
  • sůl, cukr


Způsob přípravy

Očištěný rybíz podlijeme horkou vodou a dobře podusíme. Prolisujeme, přidáme cukr, víno a trochu povaříme. Když začne omáčka houstnout, přidáme pomerančovou a citronovou šťávu, hořčici, sůl a podle chuti ještě cukr.

Omáčku podáváme ke zvěřině.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Rybízová omáčka s vínem recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Rybízová omáčka s vínem.
Nebo hledejte podobné podle části názvu rybízová omáčka vínem .
Hledat podobné recepty na internetu jako Rybízová omáčka s vínem

Kde najít informace



×