Rychlý předkrm z parmské šunky je jedinečný spojením slané chuti šunky se sladkostí zralé papáji. Připravíme ho během několika okamžiků a podáváme vychlazený. (celý recept)
Rychlý předkrm z parmské šunky je jedinečný spojením slané chuti šunky se sladkostí zralé papáji. Připravíme ho během několika okamžiků a podáváme vychlazený. Papája musí být dobře vyzrálá, pak krásn...
Rychlý předkrm z parmské šunky je jedinečný spojením slané chuti šunky se sladkostí zralé papáji. Připravíme ho během několika okamžiků a podáváme vychlazený. Papája musí být dobře vyzrálá, pak krásně voní po meruňkách a chutná po melounech.
Nejprve omyjeme papáju, pečlivě ji zbavíme jader a nakrájíme na dílky.
Jednotlivé kousky pak obalíme plátkem parmské šunky a naskládáme na servírovací talíř.
Všechno pokapeme olivovým olejem, zastříkneme vinným octem a lehce osolíme.
Jako doplněk můžeme přidat na talíř plátky mozzarelly a vše ozdobit zelenými bylinkami.