Rychlý rebarborový koláč zvládne upéct i úplný začátečník. Je lehce nakyslý a velmi lahodný. (celý recept)
Rychlý rebarborový koláč zvládne upéct i úplný začátečník. Je lehce nakyslý a velmi lahodný.
Ve velké míse dobře smícháme všechny ingredience na těsto. Přidáme trochu mléka, abychom mohli těsto vyl...
Rychlý rebarborový koláč zvládne upéct i úplný začátečník. Je lehce nakyslý a velmi lahodný.
Ve velké míse dobře smícháme všechny ingredience na těsto. Přidáme trochu mléka, abychom mohli těsto vylít na pekáč, který jsme předtím dobře vymazali tukem.
Oloupanou a na drobné kousky nakrájenou rebarboru rozložíme rovnoměrně na celou plochu těsta.
V menší míse si z másla, mouky a cukru rukama připravíme drobenku a tou nyní posypeme celý povrch koláče.
V troubě, kterou jsme si předehřáli na 180 stupňů koláč pečeme přibližně 30 minut. Hotový moučník necháme vychladnout, nakrájíme a podáváme třeba ke kávě.