Salát s rýží a s marinovanými kuřecími kousky podáváme za studena. Místo mražené zeleniny můžeme klidně použít čerstvou sezónní zeleninu. (celý recept)
Salát s rýží a s marinovanými kuřecími kousky podáváme za studena. Místo mražené zeleniny můžeme klidně použít čerstvou sezónní zeleninu.
Kuřecí maso nakrájené na kousky necháme hodinu marinovat v ...
Salát s rýží a s marinovanými kuřecími kousky podáváme za studena. Místo mražené zeleniny můžeme klidně použít čerstvou sezónní zeleninu.
Kuřecí maso nakrájené na kousky necháme hodinu marinovat v nálevu z medu, utřeného česneku, sojové omáčky a teplé vody. Po hodině maso zprudka opečeme na pánvi na olivovém oleji.
Rýži uvaříme podle návodu doměkka. Mraženou zeleninu podusíme v trošce vody krátce na pánvi.
Rýži, zeleninu a maso smícháme ve velké míse, osolíme, přidáme tatarskou omáčku a jogurt nebo smetanu.
Jednotlivé porce ozdobíme zelenou petrželkou.