Salát coleslaw podle Pohlreicha recept

Alena B.

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření20 minPočet porcí4 porce

Tento svěží a zdravý salát se na náš stůl probojoval z Ameriky, kde se stal klasikou. Je příjemně nasládlý, krémový, báječně křupavý a nabitý vitamíny. Skvěle se hodí jako příloha k pečenému nebo grilovanému masu.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 800 g bílého zelí
  • 1 větší mrkev
  • 4 lžíce majonézy
  • šťáva z ½ citronu
  • 1 lžíce strouhaného křenu
  • 1 lžíce třtinového cukru
  • 1 lžička soli


Způsob přípravy

Zelí zbavte tuhých částí a nakrouhejte na hrubším struhadle nebo nakrájejte na tenké nudličky.

Mrkev očistěte a nastrouhejte na hrubém struhadle nebo nakrájejte na proužky.

V míse smíchejte majonézu, citronovou šťávu, křen, cukr a trošku soli. Přidejte zelí, mrkev, vše dobře promíchejte, dochuťte cukrem, citronovou šťávou a podle potřeby ještě osolte.

Salát nechte 2 hodiny odležet v lednici, a poté podávejte.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Salát coleslaw podle Pohlreicha recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Nebo hledejte podobné podle části názvu salát coleslaw podle pohlreicha .
Hledat podobné recepty na internetu jako Salát coleslaw podle Pohlreicha

Kde najít informace



×