Nabídka
Přidej
recepty

Sardelová omáčka


Sardelová omáčka se nejlépe hodí ke grilovaným a pečeným rybám. Když si tento recept upravíte a uděláte omáčku hustší, dejte si ji s pečivem.
(celý recept)

Sardelová omáčka se nejlépe hodí ke grilovaným a pečeným rybám. Když si tento recept upravíte a uděláte omáčku hustší, dejte si ji s pečivem....

Ingredience receptu

  • 4 dkg másla
  • 4 dkg hladké mouky
  • 3 dkg cibule
  • 1/2 litru vývaru z kostí
  • 1 lžička rajského protlaku
  • sůl
  • mletý pepř
  • sardelová pasta

Způsob přípravy

Na rozpuštěné máslo dáme mouku a upražíme světlou jíšku. Přidáme nastrouhanou cibuli a popražíme ji. Zalijeme vývarem z kostí, přidáme rajský protlak, sůl, mletý pepř a dobře povaříme.

Nakonec přimícháme podle chuti sardelovou pastu. Podáváme ke studenému masu nebo k vařenému uzenému jazyku.


  • Kuchař: Lukáš Svítil
  • Publikováno:

Kategorie: Omáčky

Sdílejte recept s přáteli!

Přidat komentář


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Sardelová omáčka.
Nebo hledejte podobné podle části názvu sardelová omáčka .
Hledat podobné recepty na internetu jako Sardelová omáčka

Naši partneři