Sdílet:

Sardelová omáčka recept

Lukáš Svítil

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření15 minPočet porcí4 porce

Sardelová omáčka se nejlépe hodí ke grilovaným a pečeným rybám. Když si tento recept upravíte a uděláte omáčku hustší, dejte si ji s pečivem.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 4 dkg másla
  • 4 dkg hladké mouky
  • 3 dkg cibule
  • 1/2 litru vývaru z kostí
  • 1 lžička rajského protlaku
  • sůl
  • mletý pepř
  • sardelová pasta


Způsob přípravy

Na rozpuštěné máslo dáme mouku a upražíme světlou jíšku. Přidáme nastrouhanou cibuli a popražíme ji. Zalijeme vývarem z kostí, přidáme rajský protlak, sůl, mletý pepř a dobře povaříme.

Nakonec přimícháme podle chuti sardelovou pastu. Podáváme ke studenému masu nebo k vařenému uzenému jazyku.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Sardelová omáčka recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Sardelová omáčka.
Nebo hledejte podobné podle části názvu sardelová omáčka .
Hledat podobné recepty na internetu jako Sardelová omáčka

Kde najít informace



×