Do hrnce si dáme nakrájenou kachnu. Zhruba na čtyři díly. Zalijeme ji vodu a osolíme.
Vaříme do změknutí masa. Cca dvě hodiny. Chvíli před uvařením vložíme nakrájené fazolové lusky a mrkvičku. Vaříme.
V mezi čase si připravíme celestýnské nudle. Do mísy si vyklepneme pět vajec. Vidličkou je rozšleháme. Postupně vmícháme hladkou mouku, až vznikne hustší těsto. Těstíčko osolíme a opepříme. Ochutíme kari kořením.
Na pánev kápneme olej. Na rozpálenou pánev nandáme naběračku těstíčka a rozprostřeme ho.
Opečeme z obou stran.
Placky necháme vychladnout a poté je nakrájíme na malé čtverečky.
Až bude vývar hotový, vyjmeme měkké maso a využijeme ho, podle svého uvážení.
Kachní vývar se zeleninou nandáme na talíř a přidáme celestýnské nudle.
Dobrou chuť.