Slané bezlepkové preclíky recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření60 minPočet porcí4 porce

Slané bezlepkové preclíky upečeme snadno a rychle. Pro malé pohoštění k vínu nebo pivu.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 150 g pohankové mouky
  • 150 g mouky Jizerka
  • 200 g másla
  • 2 vejce
  • 150 g jemného tvarohu
  • 1 lžička bezlepkového kypř. prášku
  • kmín
  • hrubá sůl
  • olivový olej


Způsob přípravy

Troubu si předehřejeme na 180 stupňů. V míse smícháme mouku, 1 vejce, změklé máslo, prášek do pečiva a tvaroh a vypracujeme hladké těsto.

Na pomoučeném vále z těsta vyválíme silnější placku. Tvořítkem nebo nožem vykrájíme preclíky a naskládáme je na olejem pomazaný plech. Preclíky před pečením potřeme rozšlehaným vejcem a posypeme kmínem a solí.

V předehřáté troubě pak preclíky upečeme dozlatova.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Slané bezlepkové preclíky recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Slané bezlepkové preclíky.
Nebo hledejte podobné podle části názvu slané bezlepkové preclíky .
Hledat podobné recepty na internetu jako Slané bezlepkové preclíky

Kde najít informace



×