Smažené karbanátky nejlépe připravíme ze směsi hovězího a vepřového mletého masa. Přílohou mohou být zeleninové saláty, brambory, bramborová kaše, nebo i hranolky. (celý recept)
Smažené karbanátky nejlépe připravíme ze směsi hovězího a vepřového mletého masa. Přílohou mohou být zeleninové saláty, brambory, bramborová kaše, nebo i hranolky.
V míse smícháme mleté maso s cibu...
Smažené karbanátky nejlépe připravíme ze směsi hovězího a vepřového mletého masa. Přílohou mohou být zeleninové saláty, brambory, bramborová kaše, nebo i hranolky.
V míse smícháme mleté maso s cibulkou nakrájenou na jemno, pepřem, kmínem, majoránkou, utřeným česnekem, nadrobno nakrájenou petrželkou, moukou, vejcem a trochou strouhanky.
Směs osolíme a důkladně promícháme.
Ze směsi tvoříme karbanátky, lehce je obalíme ve strouhance a na rozpáleném oleji smažíme dozlatova.
Jednotlivé porce můžeme posypat pokrájenou cibulkou.