Smažená králičí stehna jsou jemná a pikantní díky marinování. Můžeme k nim podávat bramborovou kaši nebo vařené brambory. A navíc čerstvý zeleninový salát. (celý recept)
Smažená králičí stehna jsou jemná a pikantní díky marinování. Můžeme k nim podávat bramborovou kaši nebo vařené brambory. A navíc čerstvý zeleninový salát....
Smícháme vodu s octem, přidáme pepř, bobkový list, sůl a cibuli nakrájenou na kroužky. Vše přivedeme k varu a krátce povaříme. Hotovou marinádu necháme vychladnout a pak do ní na 3 až 4 hodiny položíme králičí stehna. Uložíme do chladna a maso by mělo být v marinádě ponořené celé.
Po 4 hodinách maso vyjmeme z marinády, osušíme a obalíme ve směsi strouhanky a mouky. Ve vyšší pánvi rozpálíme olej a připravené obalené porce králíka na něm osmažíme do měkka.
Smažená králičí stehna podáváme hned po osmažení s vhodnou přílohou.