Smažené karbanátky jsou nejchutnější když jsou připravené ze směsi mletého hovězího i vepřového masa. Jako příloha se hodí bramborová kaše, vařené brambory, saláty z čerstvé nebo naložené zeleniny. (celý recept)
Smažené karbanátky jsou nejchutnější když jsou připravené ze směsi mletého hovězího i vepřového masa. Jako příloha se hodí bramborová kaše, vařené brambory, saláty z čerstvé nebo naložené zeleniny.
...
Smažené karbanátky jsou nejchutnější když jsou připravené ze směsi mletého hovězího i vepřového masa. Jako příloha se hodí bramborová kaše, vařené brambory, saláty z čerstvé nebo naložené zeleniny.
Cibuli nakrájíme nadrobno a smícháme s mletým masem a trochou studené vody. Přidáme, majoránku, mletý pepř a kmín, vejce, prolisovaný česnek, podle chuti osolíme a podle potřeby zahustíme trochou hladké mouky a strouhanky.
Všechno důkladně promícháme.
Z těsta vytvarujeme karbanátky, obalíme je ve strouhance a ve větším množství oleje osmažíme po obou stranách dozlatova.