recepty

Smažené karbanátky


Smažené karbanátky jsou nejchutnější když jsou připravené ze směsi mletého hovězího i vepřového masa. Jako příloha se hodí bramborová kaše, vařené brambory, saláty z čerstvé nebo naložené zeleniny...
(celý recept)

Smažené karbanátky jsou nejchutnější když jsou připravené ze směsi mletého hovězího i vepřového masa. Jako příloha se hodí bramborová kaše, vařené brambory, saláty z čerstvé nebo naložené zeleniny. ...
Sdílejte obsah s přáteli
Doba vaření60 minPočet porcí4 porce


Ingredience receptu

  • 600 g mletého masa
  • 1 střední cibule
  • 1 vejce
  • 4 stroužky česneku
  • majoránka
  • mletý černý pepř
  • sůl
  • mletý kmín
  • trochu hladké mouky
  • olej na smažení
  • strouhanka

Způsob přípravy

Smažené karbanátky jsou nejchutnější když jsou připravené ze směsi mletého hovězího i vepřového masa. Jako příloha se hodí bramborová kaše, vařené brambory, saláty z čerstvé nebo naložené zeleniny. Cibuli nakrájíme nadrobno a smícháme s mletým masem a trochou studené vody. Přidáme, majoránku, mletý pepř a kmín, vejce, prolisovaný česnek, podle chuti osolíme a podle potřeby zahustíme trochou hladké mouky a strouhanky. Všechno důkladně promícháme. Z těsta vytvarujeme karbanátky, obalíme je ve strouhance a ve větším množství oleje osmažíme po obou stranách dozlatova.


  • Kuchař: Redakce
  • Publikováno:

Kategorie: Maso

Sdílejte recept s přáteli!

Přidat komentář


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Smažené karbanátky.
Nebo hledejte podobné podle části názvu smažené karbanátky .
Hledat podobné recepty na internetu jako Smažené karbanátky

Naši partneři