Smaženice z hub je houbová klasika. Jednoduché, chutné jídlo můžeme navrstvit na topinku, nebo podávat s čerstvým pečivem. (celý recept)
Smaženice z hub je houbová klasika. Jednoduché, chutné jídlo můžeme navrstvit na topinku, nebo podávat s čerstvým pečivem.
Ve vyšší pánvi zahřejeme sádlo a osmahneme na něm nadrobno pokrájenou cibu...
Smaženice z hub je houbová klasika. Jednoduché, chutné jídlo můžeme navrstvit na topinku, nebo podávat s čerstvým pečivem.
Ve vyšší pánvi zahřejeme sádlo a osmahneme na něm nadrobno pokrájenou cibulku. Dobře očištěné houby nakrájíme na plátky a přidáme na pánev k cibuli. Osolíme, opepříme, přidáme kmín a zvolna za občasného míchání vše dusíme asi 10 minut.
Pokud je to nutné, přidáme malinko vody.
Po deseti minutách houby zalijeme rozšlehanými vajíčky , zamícháme a po půl minutě odstavíme z plotny.
Hotovou smaženici doplníme pečivem a podáváme.
Zdroj fotografie: Wikimedia.org