Smažený sýr je česká klasika. Tradičně ho podáváme s hranolky nebo různě tepelně upravenými bramborami a s tatarskou omáčkou. (celý recept)
Smažený sýr je česká klasika. Tradičně ho podáváme s hranolky nebo různě tepelně upravenými bramborami a s tatarskou omáčkou.
Plátky eidamu, silné přibližně 1 cm, obalíme v trojobalu (hladká mouka,...
Smažený sýr je česká klasika. Tradičně ho podáváme s hranolky nebo různě tepelně upravenými bramborami a s tatarskou omáčkou.
Plátky eidamu, silné přibližně 1 cm, obalíme v trojobalu (hladká mouka, rozšlehaná vejce, strouhanka).
Místo strouhanky ale raději použijeme strouhanku smíchanou s polohrubou moukou. Je to proto, aby nám smažený sýr nevytekl.
Obalené plátky usmažíme ve fritovacím hrnci nebo na pánvi v rozpáleném oleji do světle zlatavé barvy.