Snídaňové sendviče, které si připravíme předem a uložíme do mrazničky, nám zaručí, že až do oběda nebudeme mít hlad. Kromě toho že jsou velmi chutné, jsou totiž plné bílkovin. (celý recept)
Snídaňové sendviče, které si připravíme předem a uložíme do mrazničky, nám zaručí, že až do oběda nebudeme mít hlad. Kromě toho že jsou velmi chutné, jsou totiž plné bílkovin.
V lívanečníku na roz...
Snídaňové sendviče, které si připravíme předem a uložíme do mrazničky, nám zaručí, že až do oběda nebudeme mít hlad. Kromě toho že jsou velmi chutné, jsou totiž plné bílkovin.
V lívanečníku na rozpáleném oleji jednotlivě opečeme rozklepnutá vejce. Ostrým možem propíchneme žloutek a 10 až 15 minut zvolna opékáme. Trochu osolíme a opepříme podle chuti. Pak vejce odstraníme z plotny a necháme vychladnout.
Anglické vdolky rozkrojíme a na spodní polovinu postupně položíme plátek sýra, plátek šunky a jedno osmažené vejce. Navrch položíme vrchní část vdolku a každý sendvič zvlášť, pevně zabalíme do potravinové folie a uložíme do mrazničky.
Před ohřátím odstraníme folii a sendvič ohříváme asi 1 minutu v mikrovlnné troubě při 50% výkonu. Sendvič v troubě jednou obrátíme.