recepty

Špenát


Špenát je velmi oblíbenou přílohou hlavně k pečeným masům. K její přípravě můžeme použít nejen ten mražený, ale i čerstvý...
(celý recept)

Špenát je velmi oblíbenou přílohou hlavně k pečeným masům. K její přípravě můžeme použít nejen ten mražený, ale i čerstvý. V kastrole rozpustíme sádlo. Přidáme do něj nadrobno nakrájenou cibulku a ...
Sdílejte obsah s přáteli
Doba vaření30 minPočet porcí4 porce


Ingredience receptu

  • 500 g mraženého špenátu
  • 2 stroužky česneku
  • 2 lžíce sádla
  • 1 cibule
  • mletý černý pepř
  • sůl

Způsob přípravy

Špenát je velmi oblíbenou přílohou hlavně k pečeným masům. K její přípravě můžeme použít nejen ten mražený, ale i čerstvý. V kastrole rozpustíme sádlo. Přidáme do něj nadrobno nakrájenou cibulku a orestujeme ji až zesklovatí. Pak k ní přidáme špenát a pod pokličkou ho zvolna krátce podusíme. Podle chuti hotový špenát osolíme, opepříme a dochutíme utřeným česnekem.


  • Kuchař: Redakce
  • Publikováno:

Kategorie: Přílohy

Sdílejte recept s přáteli!

Přidat komentář


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Špenát.
Hledat podobné recepty na internetu jako Špenát

Naši partneři