recepty

Šťouchané brambory


Šťouchané brambory jsou skvělou přílohou třeba k pečeným masům. Dají se ale jíst klidně i samotné. Můžeme do nich zamíchat třeba opečenou a na kousky nakrájenou slaninu pro ty, co se neobejdou bez masa...
(celý recept)

Šťouchané brambory jsou skvělou přílohou třeba k pečeným masům. Dají se ale jíst klidně i samotné. Můžeme do nich zamíchat třeba opečenou a na kousky nakrájenou slaninu pro ty, co se neobejdou bez mas...
Sdílejte obsah s přáteli
Doba vaření30 minPočet porcí2 porce


Ingredience receptu

  • 500 g brambor
  • 2 větší cibule
  • zelená petrželová nať
  • sádlo
  • mletý černý pepř
  • sůl

Způsob přípravy

Oloupané brambory uvaříme ve slané vodě do měkka , slijeme z nich vodu a rozšťoucháme je. Na pánvi mezitím na sádle dorůžova osmahneme na tenké kroužky nakrájenou cibulku. Zelenou petrželovou nať nakrájíme nadrobno.

Do rozšťouchaných brambor zlehka zamícháme osmaženou cibulku a petržel, a hotové jídlo podle své chuti ještě osolíme a opepříme.


  • Kuchař: HanaRohlenová
  • Publikováno:

Kategorie: Přílohy

Sdílejte recept s přáteli!

Přidat komentář


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Šťouchané brambory.
Nebo hledejte podobné podle části názvu Šťouchané brambory .
Hledat podobné recepty na internetu jako Šťouchané brambory

Naši partneři