Těstoviny s dýňovým pyré a parmezánem jsou krémové a lahodné. Jednoduché jídlo, ale skvěle chutná. (celý recept)
Těstoviny s dýňovým pyré a parmezánem jsou krémové a lahodné. Jednoduché jídlo, ale skvěle chutná.
Těstoviny uvaříme podle návodu na obalu. Na pánvi krátce opražíme do křupava šalvějové listy na ol...
Těstoviny s dýňovým pyré a parmezánem jsou krémové a lahodné. Jednoduché jídlo, ale skvěle chutná.
Těstoviny uvaříme podle návodu na obalu. Na pánvi krátce opražíme do křupava šalvějové listy na olivovém oleji. Pak šalvěj vyndáme z pánvičky a nasypeme na papírovou utěrku.
Do pánve přidáme nasekanou cibuli a utřený česnek, osmahneme jen krátce a přidáme dýňové pyré a bílé víno.
Přivedeme k varu, okořeníme pepřem a osolíme. Vaříme asi 5 minut až omáčka zhoustne, pak přidáme nastrouhaný sýr a máslo a za stálého míchání oboje v omáčce rozpustíme.
Pánev odstavíme z plotny, přidáme do ní smetanu a uvařené těstoviny a dobře vše promícháme.
Jednotlivé porce můžeme před podáváním posypat opraženými lístky šalvěje.