Těstoviny s dýní, sýrem Ricotta a s bazalkou budou chutnat báječně nejen tomu, kdo miluje těstoviny. Je důležité vybrat těstoviny kvalitní a nelepivé. (celý recept)
Těstoviny s dýní, sýrem Ricotta a s bazalkou budou chutnat báječně nejen tomu, kdo miluje těstoviny. Je důležité vybrat těstoviny kvalitní a nelepivé.
Vybrané těstoviny uvaříme podle návodu na oba...
Těstoviny s dýní, sýrem Ricotta a s bazalkou budou chutnat báječně nejen tomu, kdo miluje těstoviny. Je důležité vybrat těstoviny kvalitní a nelepivé.
Vybrané těstoviny uvaříme podle návodu na obalu a vodu slijeme. Stranou si ponecháme jen 3/4 hrnku vody z těstovin.
Na vysoké pánvi zahřejeme olej a nakrájenou cibuli na něm smažíme asi 4 minuty až zesklovatí.Pak přidáme utřený česnek a ještě minutu prohřejeme.
Nyní do pánve přidáme rajčata nakrájená na poloviny, na kousky nakrájenou dýni, vše trochu osolíme a opepříme a dusíme asi 5 minut.
Nyní do pánve přilijeme vodu z těstovin a za stálého míchání postupně přidáváme uvařené těstoviny. Nakonec přidáme oba druhy sýra a vše důkladně promícháme. Pánev odstavíme z plotny a těstoviny můžeme podávat ozdobené bazalkovými lístky.