recepty

Těstoviny s mletým hovězím masem


Těstoviny s mletým hovězím masem je jídlo které vás báječně zahřeje ve studených zimních měsících. Mají vynikající chuť a i vůní připomínají italská jídla...
(celý recept)

Těstoviny s mletým hovězím masem je jídlo které vás báječně zahřeje ve studených zimních měsících. Mají vynikající chuť a i vůní připomínají italská jídla. Nejprve ve velké pánvi zahřejeme olivový ...
Sdílejte obsah s přáteli
Doba vaření60 minPočet porcí4 porce


Ingredience receptu

  • 2 hrnky nevařených těstovin
  • 1 nakrájená cibule
  • 3 hrnky vody
  • 1 lžíce italského koření
  • 2 lžíce rajčatového protlaku
  • 700 g rajčatové omáčky
  • 2 utřené stroužky česneku
  • 500 h mletého hovězího masa
  • 200 g nakrájených čerstvých rajčat
  • 1 hrnek nahrubo nastrouhané mrkve
  • 2 bobkové listy
  • 1 hrnek čedaru
  • mletý černý pepř
  • sůl

Způsob přípravy

Těstoviny s mletým hovězím masem je jídlo které vás báječně zahřeje ve studených zimních měsících. Mají vynikající chuť a i vůní připomínají italská jídla. Nejprve ve velké pánvi zahřejeme olivový olej a osmahneme na něm cibuli a česnek společně s mletým masem. Když hovězí maso ztratí růžovou barvu a zhnědne,slijeme přebytečný tuk a přidáme nastrouhanou mrkev.Zalijeme vodou, přidáme rajčata, rajčatovou omáčku, bobkový list, špetku pepře a soli, italské koření a rajčatový protlak. Zvolna 15 minut vše za občasného promíchání vaříme. Nyní do pánve přidáme těstoviny a vaříme dalších 15 až 18 minut, až jsou těstoviny "na skus". Nezapomínejme na občasné promíchání surovin. Když jsou těstoviny hotové, pánev odstavíme z plotny, podle chuti dokořeníme a posypeme čedarem. Naposledy jídlo promícháme a podáváme až se sýr rozpustí.


  • Kuchař: Redakce
  • Publikováno:

Kategorie: Těstoviny

Sdílejte recept s přáteli!

Přidat komentář


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Nebo hledejte podobné podle části názvu těstoviny mletým hovězím masem .
Hledat podobné recepty na internetu jako Těstoviny s mletým hovězím masem

Naši partneři