Neděle je poslední den v týdnu a měla by probíhat ve znamení klidu a pohody. Čerpáme sílu na příští týden. Jídlo, které si uvaříme, by nám mělo dělat radost nejen chutí, ale i barevností. (celý recept)
Neděle je poslední den v týdnu a měla by probíhat ve znamení klidu a pohody. Čerpáme sílu na příští týden. Jídlo, které si uvaříme, by nám mělo dělat radost nejen chutí, ale i barevností....
Panenku si nakrájíme a rozložíme na plech. Kdo bude péct maso v troubě, troubu si předehřeje a plech vyloží pečícím papírem. Já plátky masa rozložím na crisp talíř. (vhodný do mikrovlné trouby). Maso osolíme, opepříme a pokapeme sójovou omáčkou.
Do misky si dáme kus másla a čtyři stroužky prolisovaného česneku. Necháme ho rozehřát. Potřeme tím plátky panenky. Posypeme nakrájenou petrželkou a dáme péct. Během pečení jednou otočíme.
Do hrnce napustíme vodu a osolíme ji. Až bude voda vařit, vložíme tagliatelle a krátce povaříme. Slijeme vodu. Do pánve dáme kapku oleje a přidáme nakrájené plátky česneku spolu s kuchyňskou cibulí. Zlehka vše osmahneme. Přidáme uvařené tagliatelle. Vmícháme bílé fazole s kari omáčkou.
Na talíř nandáme tagliatelle a upečené plátky panenky. Posypeme strouhaným tvrdým sýrem. Posypeme pažitkou a můžeme servírovat. Dobrou chuť.