Nabídka
Přidej
recepty

Tatarák


Tatarák, jinak tatarský biftek, připravujeme z hovězí svíčkové. Počet dalších dochucovadel i jejich množství se může malinko i lišit podle našich chutí.
(celý recept)

Tatarák, jinak tatarský biftek, připravujeme z hovězí svíčkové. Počet dalších dochucovadel i jejich množství se může malinko i lišit podle našich chutí....

Ingredience receptu

  • směs:
  • 100 g hovězí svíčkové
  • 1 cibule
  • 1 žloutek
  • sůl
  • mletá sladká paprika
  • mletý černý pepř
  • hořčice
  • suché bílé víno
  • kečup
  • příloha:
  • chléb
  • česnek

Způsob přípravy

V hromádce jemně umletého masa vytlačíme prsty důlek, do něj položíme žloutek, lžičku nadrobno nasekané cibule, špetku koření, soli, hořčici, kečup a vidličkou důkladně promícháme.

Koření podle potřeby do směsi přidáváme postupně, takže začneme jen malým množstvím. Během míchání ochutnáváme a koření, je-li třeba, můžeme přidat. Bílé víno můžeme nahradit lžičkou panenského olivového oleje.

Hotový tatarák podáváme na topince lehce potřené česnekem.


  • Kuchař: HanaRohlenová
  • Publikováno:

Kategorie: Hlavní chod maso

Sdílejte recept s přáteli!

Přidat komentář


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Tatarák.
Hledat podobné recepty na internetu jako Tatarák

Naši partneři